За те щоб усі кацапи здохли

Оффтопик
Stilet
Has thanked: 2 times
Been thanked: 14 times

Re: Танго стилетів

Post by Stilet »

Кристина wrote: Fri Jul 15, 2022 9:51 am Бог не Тимошка, видит немножко.
Разумеется видит. Потому ваша фашистская страна и сдохнет вместе с ее фашистским населением.
Кстати ваш "бог" вам не поможет - потому что вы есть идолопоклонники и ваше "божество" это труп лысого сифилитика в пирамиде под красными пентаграммами. И идолы этого сифилитика у вас стоят в каждой деревне.
И вместо молитв у вас - жертвоприношения, потому вы и начинаете войны, убиваете гражданских и насилуете детей.
Желаю вам сдохнуть.
Stilet

Re: За те щоб усі кацапи здохли

Post by Stilet »

Patriot wrote: Fri Jul 15, 2022 1:05 pm Шановний пане Stilet. Якщо ви дійсно бажаєте наблизити День Перемоги України і всього цивілізованого Світу над путінським фашизмом і допомогти притягнути до справедливої відповідальності всіх військових злочинців, терористів та дітовбивць - це краще всього робити наступними способами:
1. Записатись до лав ЗСУ чи тероборони, та боронити Україну зі зброєю в руках. Я це роблю саме так.
2. Стати волонтером, та допомагати ЗСУ різноманітною працею, яку, окрім волонтерів, нема кому виконувати. Якщо не можете тримати зброю - ідеальний варіант.
3. Допомагати грошима чи іншими матеріальними цінностями на користь ЗСУ та волонтерських організацій. Якщо ви бізнесмен - більше всього принесете користі саме таким способом.

А лаятись з дівчатами на форумах - це таке собі, якщо чесно.

Слава Україні!
Ви ж не знаєте чим саме я займаюсь. Можете повірити - наближаю.
Але у мене є таке правило: називати речі своїми іменами. Тому зустрівши в мережі кацапську фашистську мерзоту я не збираюся називати її чимось іншим. І мене не цікавить стать цієї мерзоти - фашисти не мають статі, вони просто фашисти.
А всім кацапам зі слабкими нервами можу лише порекомендувати йти на хуй з доменів UA, PL, DE, US і т.д. В них є свій чєбурашка.ру, хай там і живуть, у своєму світі.
Героям Слава!
Слава Нації.
Смерть кацапській федерації!
Людовик ХХХ
Been thanked: 85 times

Post by Людовик ХХХ »

Stilet . Говорым тебi во вторый раз дружно - твои слова с каждой строкою все бiльше и бiльше начинают напомынать слова с губ Путина.
Мы понимаем , что щас така херова обстановка и мы всI тут на нервах. Но хватить уже дизморалить.
Мы понимаем тебе. Но хватить уже. Угомонысь. Мы не для того воюем с путней , что бы у нас самых завелыся Zет покклоннiкы.

Росия допустыла только одну ошибку -она не учла что будучi победителем Фашисткого Рейха, у нее самой от этого не появилось имуннiтета от ссамого фашизма. Вот так вона и незамiтыла як вляпалась в фашизм.

Наша задача - шо бы после победы не повторыть ее ошибки. Не возгордыться , и самым не допустить у нас выпыстувався собственный культ нацыстов.

Не веди себя как Орк . Запомны нашi слова - если после окончания войн на Украине вырастять собственнi оркы - ТО эт буде ЗНАЧИТ что ПУТIH ПОБЕДЫВ .
Кристина
Has thanked: 638 times
Been thanked: 86 times

Post by Кристина »

.
Last edited by Кристина on Sat Aug 17, 2024 6:47 pm, edited 2 times in total.
Patriot
Has thanked: 184 times
Been thanked: 38 times

Post by Patriot »

Stilet wrote: Tue Aug 09, 2022 7:51 pm Ви ж не знаєте чим саме я займаюсь. Можете повірити - наближаю.
Але у мене є таке правило: називати речі своїми іменами. Тому зустрівши в мережі кацапську фашистську мерзоту я не збираюся називати її чимось іншим. І мене не цікавить стать цієї мерзоти - фашисти не мають статі, вони просто фашисти.
А всім кацапам зі слабкими нервами можу лише порекомендувати йти на хуй з доменів UA, PL, DE, US і т.д. В них є свій чєбурашка.ру, хай там і живуть, у своєму світі.
Героям Слава!
Слава Нації.
Смерть кацапській федерації!
Так от і давайте називати речі своїми іменами. Фашисти не мають не тільки статі, вони ще й національності не мають. А цькувати людину тільки за належність до якоїсь національності - це вже само по собі фашизм. Ми - цивілізована країна, в який нема і не може бути місця ксенофобії. Людовік Вам все правильно написав - перемагаючи дракона важливо самому драконом не стати. Якщо Ви дійсно наближаєте Перемогу, будь ласка, припиніть брати участь у годуванні путінської пропаганди, ціль якої погіршити наші стосунки з західними партнерами, які постачають нам зброю, "доказами" того, що вони, начебто, дійсно воюють з "нацыками". Христина - мирна людина, не комбатант, нікого не вбила і не приймає участь у військових діях. Ми, на відміну від путінських вбивць, не б'ємо по мирним людям ні зброєю, ні словом!

Героям Слава!
Stilet

Post by Stilet »

Patriot wrote: Thu Aug 11, 2022 12:55 am Так от і давайте називати речі своїми іменами.
Я саме це і роблю. Справа в тому, що я читав пости @Кристина на рашистському форумі shtorny.com - і тому констатую факт, что вона - фашистська мерзота.
Patriot wrote: Thu Aug 11, 2022 12:55 am Фашисти не мають не тільки статі, вони ще й національності не мають.
Очевидно. В тому числі, фашист(ка) українського етнічного походження (та хоч папуаського), яка топить за "зет-напівсвастику" і радується "успіхам сво" - є фашистом/фашисткою. Я вже навіть не хочу додавати про фашистське громадянство і сплату податків на утримання фашистської армії.
Тому Ви праві, національності це не має.
Patriot wrote: Thu Aug 11, 2022 12:55 am А цькувати людину тільки за належність до якоїсь національності
Ще раз, і з виділенням, щоб було зрозуміло раз і назавжди. Національність це совкове поняття, у всьому цивілізованому світі є: ethnicity i nationality. Ethnicity - це етнічне походження, і справді є така ethnicity - руський, і ця людина може бути хоч американської хоч навіть української nationality. І дуже багато руських такими і є і дуже багато їх воює проти фашистських виблядків.
Nationality - це приналежність до нації, тобто громадянство, підданство, або власна самоідентифікація. Так от, кожна особа, яка добровільно отримала і добровільно залишається в громадянстві ер-еф, або ідентифікує себе с ер-еф - є nationality "расєянін (-ка)". Воно ж кацап, рашист, пиздостанець, виблядок, одним словом. При цьому абсолютно несуттєво, яка ethnicity у даного виродка - хоч бурятська хоч тувінська хоч руська хоч українська. Воно є фашистським виблядком за власним вибором і ethnicity не має з цим нічого спільного. Так само, як Ремарк не мав нічого спільного з виблядками - підданими рейху або отримувачами фолькс-листів на окупованих територіях. Тому що Ремарк мав ethnicity німець але nationality американець (навіть у той час коли не мав паспорта, за самоідентифікацією).
Так от, нагадую, що ми у цивілізованому світі не дискримінуємо людей за ethnicity.
Nationality - це свідомий вибір особи, і якщо вона обирає фашизм, то обмежувати її можна і потрібно. Що і робить зараз Європейський Союз, викидаючи кацапів назад у їхню фашистську вигрібну яму. Незалежно від ethnicity - бо етнічний поляк з паспортом пиздостану полетить туди само куди і етнічний литовець з паспортом пиздостану, і навпаки етнічний руський, який відмовиться від кацапофашистського паспорта - не матиме ніяких проблем (і, до речі, вже розглядається сценарій видачі чогось на кшталт "паспорту Нансена" для тих біженців з кацапстану, які не є кацапофашистами, але не мають іншого паспорту).
Аналогічним чином, якщо кацапи з дагестану схочуть і зможуть відокремитися від свинорейху і створити свою державу Дагестан - то вони перестануть бути кацапами і стануть дагестанцями. І дай Бог щоб змогли. Те саме стосується і бурятії і удмуртії і самих руських - якщо вони вийдуть з кацапенрейху і створять свою нормальну Русскую Республику у кордонах декількох історичних областей колишнього Московського князівства. Тоді вони стануть русскими за nationality, незалежно від етнічного походження.

Щоб було ще більш зрозуміло - наш екс-прем'єр Єхануров є етнічним бурятом, і nationality українська.
Падаль яка гвалтувала дівчаток в українських містах могла бути теж етнічним бурятом, але nationality кацап.

Це і є єдино-можливий цивілізований погляд на народи, які населяють територію Північної Азії і Крайнього Сходу Європи, яка наразі колонізована фашистською мерзотою (незалежно від етнічного походження) і яку ця мерзота називає "ер-еф".
Ну і ще приклад кацапа - Сноуден, хоча очевидно, що етнічно він не має ніякого відношення до жодного з народів Північної Азії і Крайнього Сходу Європи. Але nationality кацап, вибір добровільний - отже є фашистом і виблядком.

Patriot wrote: Thu Aug 11, 2022 12:55 am Христина - мирна людина, не комбатант, нікого не вбила і не приймає участь у військових діях. Ми, на відміну від путінських вбивць, не б'ємо по мирним людям ні зброєю, ні словом!
Про слово це Ви загнули. Очевидно, б'ють зброєю лише по комбатантам, але пропагандонів "сво" (навіть непрофесійних) можна і треба бити словом. Розумних - аргументовано, тупих (як Крістіна) - просто посилаючи нахуй, тобто на дно - куди повинні йти всі кацапи до тих пір поки не перестануть ними бути. Це їх свідомий вибір.
До речі (це не цей приклад, очевидно, але хороший приклад про "некомбатантів" і "слово" Вільяма Джойса (ака "лорд хау-хау") після війни повісили за вироком суду. Хоча він зброї до рук не брав, а "всього лиш" пиздів на берлінському радіо, тексти написані Геббельсом. Щось на кшталт соловйова чи сімон'ян. Повісили.
І радіоведучих "Руанда 1000 пагорбів) засудили на довічку.
Це про слово.

Ну і як людина, яка ледь не втратила маму, сина і племінницю (про себе мовчу) вивозячи їх під обстрілами виблядків (реально) - я маю право говорити про громадян ри-фи все, що мені заманеться. І вимагати їх відсутності на українських територіях, в тому числі у інформаційному просторі.
Тому Крістіна іді нахуй, москва згори, расійская фєдєрация і її громадяни - здохніть.
Кому не подобається - хай спалить паспорт і піде вб'є свого фюрера. Ну або просто виїде з рейху і попросить притулку. Ну або йде нахуй і чекає "томагавків" на голову.
Patriot wrote: Thu Aug 11, 2022 12:55 am Героям Слава!
Героям Слава і смерть рашистській федерації!
Stilet

Post by Stilet »

Кристина wrote: Wed Aug 10, 2022 11:58 am Мне ещё смерти никто не желал.
Тебе и таким как ты желают смерти многие миллионы людей. Желают уже более семи месяцев. И желают справедливо - а потому пожелание имеет большие шансы сбыться.
Ну и кроме того твой фюрер так упорото тащит вас к ТМВ, что сраный белгород и прочие любители украинско-американских ракет, надо полагать, скоро пополнятся твоей массквой, и будете вы свою полусвастику рисовать на руинах. Пока вас, ублюдков и мразей, не денацифицируют. По-настоящему.
Anna
Has thanked: 4364 times
Been thanked: 433 times

Post by Anna »

Она не из Москвы, а из Нижнего
Nemaš ni razloga za bit nervozna, dite moje. Bo našla si čoveka svoga života. Svakoga jutra ćeš se buditi svoga čoveka, i tako iz godine u godinu do dubokoj starosti. Sagradit ćete svoje gnijezdo za vijeki vijekova. U dobru i zlu, dok vas smrt ne rastavi. Ako i onda.
Stilet

Post by Stilet »

Судя по динамике действий хуйла - туда тоже скоро начнет прилетать :-))))))) Краснодар уже проверяет убежища, а еще месяц назад были уверены в своей безопасности. Хотя чо там Краснодар - 24/02 даже Белгород был уверен в своей безопасности :-)))))))))
Вообще, интересно, что там такого делают с кацапами в этом ихнем рейхе - такое впечатление, что их генетически модифицируют.
Ну вот, жили себе эти ублюдки до 2014 года.
Элита барыжила нефтегазом и пиздила бабло.
Средний класс быдло с деньгами покупало машинки и ездило в египты ссать в бассейны и пугать людей.
Быдло без денег бухало сколько душа пропитанный ацетальдегидом мозг пожелает.
Чего блядям не хватало?
Скучно было?
Такое впечатление, что всем кацапам удаляют мозг и вставляют веревочку для удержания ушей.
Patriot
Has thanked: 184 times
Been thanked: 38 times

Post by Patriot »

Stilet wrote: Fri Sep 30, 2022 8:35 pm Я саме це і роблю. Справа в тому, що я читав пости @Кристина на рашистському форумі shtorny.com - і тому констатую факт, что вона - фашистська мерзота.
Не бачив я такого на тому форумі, а навіть би і побачив - нічого дивного - вони ж там не читають наших новин, пабліків та ін. Якщо людина в чомусь помиляється - можно просто нормально пояснити, а не "записувати" відразу у фашисти.
Stilet wrote: Fri Sep 30, 2022 8:35 pm Ще раз, і з виділенням, щоб було зрозуміло раз і назавжди. Національність це совкове поняття, у всьому цивілізованому світі є: ethnicity i nationality. Ethnicity - це етнічне походження, і справді є така ethnicity - руський, і ця людина може бути хоч американської хоч навіть української nationality. І дуже багато руських такими і є і дуже багато їх воює проти фашистських виблядків.
Nationality - це приналежність до нації, тобто громадянство, підданство, або власна самоідентифікація. Так от, кожна особа, яка добровільно отримала і добровільно залишається в громадянстві ер-еф, або ідентифікує себе с ер-еф - є nationality "расєянін (-ка)". Воно ж кацап, рашист, пиздостанець, виблядок, одним словом. При цьому абсолютно несуттєво, яка ethnicity у даного виродка - хоч бурятська хоч тувінська хоч руська хоч українська. Воно є фашистським виблядком за власним вибором і ethnicity не має з цим нічого спільного. Так само, як Ремарк не мав нічого спільного з виблядками - підданими рейху або отримувачами фолькс-листів на окупованих територіях. Тому що Ремарк мав ethnicity німець але nationality американець (навіть у той час коли не мав паспорта, за самоідентифікацією).
Так от, нагадую, що ми у цивілізованому світі не дискримінуємо людей за ethnicity.
Nationality - це свідомий вибір особи, і якщо вона обирає фашизм, то обмежувати її можна і потрібно. Що і робить зараз Європейський Союз, викидаючи кацапів назад у їхню фашистську вигрібну яму. Незалежно від ethnicity - бо етнічний поляк з паспортом пиздостану полетить туди само куди і етнічний литовець з паспортом пиздостану, і навпаки етнічний руський, який відмовиться від кацапофашистського паспорта - не матиме ніяких проблем (і, до речі, вже розглядається сценарій видачі чогось на кшталт "паспорту Нансена" для тих біженців з кацапстану, які не є кацапофашистами, але не мають іншого паспорту).
Аналогічним чином, якщо кацапи з дагестану схочуть і зможуть відокремитися від свинорейху і створити свою державу Дагестан - то вони перестануть бути кацапами і стануть дагестанцями. І дай Бог щоб змогли. Те саме стосується і бурятії і удмуртії і самих руських - якщо вони вийдуть з кацапенрейху і створять свою нормальну Русскую Республику у кордонах декількох історичних областей колишнього Московського князівства. Тоді вони стануть русскими за nationality, незалежно від етнічного походження.

Щоб було ще більш зрозуміло - наш екс-прем'єр Єхануров є етнічним бурятом, і nationality українська.
Падаль яка гвалтувала дівчаток в українських містах могла бути теж етнічним бурятом, але nationality кацап.

Це і є єдино-можливий цивілізований погляд на народи, які населяють територію Північної Азії і Крайнього Сходу Європи, яка наразі колонізована фашистською мерзотою (незалежно від етнічного походження) і яку ця мерзота називає "ер-еф".
Ну і ще приклад кацапа - Сноуден, хоча очевидно, що етнічно він не має ніякого відношення до жодного з народів Північної Азії і Крайнього Сходу Європи. Але nationality кацап, вибір добровільний - отже є фашистом і виблядком.
Чули про батальон "Свобода России!"? Гадаю що чули. Так от вони (у більшості) самоідентифікують себе саме як росіяни, мають російське громадянство і добровільно в ньому залишаються. Але воюють на нашому боці проти путіна. Доречи, серед них є дуже багато кадрових російських військових, які спочатку прийшли на нашу землю воювати з т. н. "нацыками", але дуже швидко зрозуміли, що ніяких "нацыков" і "біолабораторій" тут немає, тому незахотіли брати участь у військових злочинах і перейшли на нашу сторону. Їх гасло "За Россию! За свободу!". Вони здебільшого не відмовляються від російських паспортів і люблять свою Батьківщину, так само як і ми свою, хочуть бачити її у своїх міжнародно визнаних кордонах, сильною та демократичною, а не тією країною-тереристом та вигнанцем, на яку її перетворило пуйло.
https://legionoffreedom.info/
Stilet wrote: Fri Sep 30, 2022 8:35 pm Про слово це Ви загнули. Очевидно, б'ють зброєю лише по комбатантам, але пропагандонів "сво" (навіть непрофесійних) можна і треба бити словом. Розумних - аргументовано, тупих (як Крістіна) - просто посилаючи нахуй, тобто на дно - куди повинні йти всі кацапи до тих пір поки не перестануть ними бути. Це їх свідомий вибір.
До речі (це не цей приклад, очевидно, але хороший приклад про "некомбатантів" і "слово" Вільяма Джойса (ака "лорд хау-хау") після війни повісили за вироком суду. Хоча він зброї до рук не брав, а "всього лиш" пиздів на берлінському радіо, тексти написані Геббельсом. Щось на кшталт соловйова чи сімон'ян. Повісили.
І радіоведучих "Руанда 1000 пагорбів) засудили на довічку.
Це про слово.

Ну і як людина, яка ледь не втратила маму, сина і племінницю (про себе мовчу) вивозячи їх під обстрілами виблядків (реально) - я маю право говорити про громадян ри-фи все, що мені заманеться. І вимагати їх відсутності на українських територіях, в тому числі у інформаційному просторі.
Тому Крістіна іді нахуй, москва згори, расійская фєдєрация і її громадяни - здохніть.
Кому не подобається - хай спалить паспорт і піде вб'є свого фюрера. Ну або просто виїде з рейху і попросить притулку. Ну або йде нахуй і чекає "томагавків" на голову.
Пропагондонів можно і зброєю. Доречи, пропагандони - це співучасники військових злочинів, тому на всіх, хто свідомо виправдовував військові злочини чекає, як мінімум, доля "алконафтера". Але потрібно відрізняти пропагандона, від людини, яка взагалі поза політикою і не дуже розуміється на цій темі. Це теж саме, що і звинувачувати людину, яка, наприклад, не є професійним медиком в тому, що вона комусь якось неправильно ранку перебинтувала.
В мене, доречи, на окупованій территорії брата вбили (був мирною людиною, жодного відношення до ЗСУ не мав, на відміну від мене) 24-ма пострілами, потім ще й танком переїхали... Нажаль, сволота, яка це зробила, вже здохла і я не зможу особисто розірвати її своїми руками...
Stilet wrote: Fri Sep 30, 2022 8:39 pm Тебе и таким как ты желают смерти многие миллионы людей. Желают уже более семи месяцев. И желают справедливо - а потому пожелание имеет большие шансы сбыться.
Ну и кроме того твой фюрер так упорото тащит вас к ТМВ, что сраный белгород и прочие любители украинско-американских ракет, надо полагать, скоро пополнятся твоей массквой, и будете вы свою полусвастику рисовать на руинах. Пока вас, ублюдков и мразей, не денацифицируют. По-настоящему.
Смерті бажають тим, хто безпосередньо приймає участь у вбивствах та катуваннях мирного населення України. Тим, хто зі зброєю в руках прийшов нас вбивати. Тим, хто с борту важких бомбардувальників, або з кораблів пускає ракети по мирних Українських містах. Тим, хто приймає рішення і командує цією "спецапирацыей". А також тим, хто в чатах, як нижчи істоти, радіють загибелі наших громадян, жінок, дітей... А тим, хто нічого цього не робить і сам страждає від путінського режиму - ні хто ніякої смерті не бажає.
І ще, ЗСУ не обстрілює мирні міста. ЗСУ працює лише по військових об'єктах. Бєлгород інколи ловить С-300 та "іскандери", які, з технічних причин, "відмовились" летіти на Харків.
Post Reply