I don't think it existed here. You can create a topic with real hangings if you want.
Introductions
Re: Introductions
Сразу хочу предупредить: я бандеровка, хохлособака, свидомитка, укропка и карательница.
А кровь русских младенцев я пью утром натощак.
Окей, всім привіт, я з Києва. Я починаючий 3Д-художник, маю роботи як предметів так і персонажів, особливо хочу робити уклін саме на персонажів. Також малюю у 2-Д. Та мав на деякий час закинути свій розвиток у цій сфері через росіян, бо тепер, поки що, треба працювати персонажем книги "пастка 22".
Маю гілті плеже і фетиш щодо сексуалізації і сексуальних фантазій на тему насильства, придушень, об`єктивації et cetera) У житті не схильний до нього, знаю не по чутках на скільки реальне відрізняється від секс фантазій і чітко їх розділяю. Маю право-ліберальні політичні погляди, не люблю сексизм, гомофобію, колективізм, українофобію, старі анекдоти і авторитарні режими правління)
Наразі поки маю час повертатися іноді до творчості, тож поділюся з вами своїми роботами, так як упринципі люблю щось створювати, фантазувати і видумувати у різних формах, і приємно цим поділится
Маю гілті плеже і фетиш щодо сексуалізації і сексуальних фантазій на тему насильства, придушень, об`єктивації et cetera) У житті не схильний до нього, знаю не по чутках на скільки реальне відрізняється від секс фантазій і чітко їх розділяю. Маю право-ліберальні політичні погляди, не люблю сексизм, гомофобію, колективізм, українофобію, старі анекдоти і авторитарні режими правління)
Наразі поки маю час повертатися іноді до творчості, тож поділюся з вами своїми роботами, так як упринципі люблю щось створювати, фантазувати і видумувати у різних формах, і приємно цим поділится
Оце несподівано, але як кажуть в Одесі, тут усі анекдоти нові, просто одні з бородою, інші без)))
Сразу хочу предупредить: я бандеровка, хохлособака, свидомитка, укропка и карательница.
Всім привіт. Я Андрій. З Одеси. Давній фанат дольчета. Він і послугував цікавістю теми. В темі бдсм близько 15 років. Тож наближені практики маю в арскналі. (Муміфікація, ігри з диханням, сенсонрна депривація). Також давній фанат пана Стілєта. 5 днів казнєй в нього був неймовірний.